İntikâm Birimi'nden polis ve uyuşturucu satıcılarına eylem

Şehit Elişer Konya İntikâm Birimi, Amed'de polis ve uyuşturucu satıcılarına karşı eylem düzenledi.

Şehit Elişer Konya İntikâm Birimi tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Faşist AKP-MHP, temel insan haklarını çiğniyor, cezaevlerinde tecridi derinleştiriyor, temel hakları gasp ediyor. İşkenceyi, tecavüzü  kötü muameleyi hem zindanlarda hem de sokakta olağan bir uygulama haline getirmekte. Sistemin yargı kurumları bu ihlallerin önüne geçmek yerine bunu daha da derinlestirmektedir. Kadın ve çocuklara karşı işlenen suçlar her geçen artmakta ancak bu suçların önüne geçmek yerine, Soysuz ve çetesi bu insan hakları ihlallerinin başını çekmektedir" denildi.
Birimi, AKP-MHP iktidarını uyararak, "Türkiye ve Kürdistan'da  zindanlara yaklaşım ve tüm insan hakları ihlalleri son bulmadıkça, içimizdeki öfke tüm Türkiye'yi faşizmle birlikte yakıp küle çevirecektir" dedi.

POLİS VE UYUŞTURUCU SATICILARINA EYLEM

Şehit Elişer Konya İntikâm Birimi, son eylemlerine ilişkin şu bilgileri verdi:

"11 Temmuz'da Amed Bağlar Sento Caddesi üzerinde devriye gezen TEM polislerine ait iki Ural marka zırhlı araca sabotaj ve kısa namlulu silahlarla eylem düzenlendi. Araç hasar alırken, polis yaralıları netleştirilemedi.

16 Temmuz'da Amed Kaynartepe Mahallesi'nde boş bir binada uyuşturucu satışı ve içici olan gruba öz savunma birimlerimiz tarafından kısa namlulu ferdi silahlarla eylem yapıldı. Hem içici hem de satış yapan kişiler birimlerimiz tarafından cezalandırıldı."