İntikâm Birimlerinden Başakşehir'de eylemler

İntikâm Birimleri, Başakşehir'de Türk ordusuna çalışan fabrikalara eylem düzenledi.

Şehit Sorxwin Roboskî ve Şehit Soro Amed İntikâm Birimleri, İstanbul Başakşehir'de Türk ordusuna askeri araç malzemeleri ve elbise hazırlayan fabrikalara eylem düzenledi.
Şehit Sorxwin Roboskî ve Şehit Soro Amed İntikâm Birimleri tarafından bugün yapılan yazılı açıklamada, 11 Ocak'taki eylemlere ilişkin bilgi verildi.

'MİNİBÜSLER VE İMALATHANELER YAKILDI'

İntikâm Birimlerinin açıklaması şöyle:
"Üyelerimiz 11 Ocak günü İstanbul’un Başakşehir ilçesinde bulunan PİK Dökümcüler Sanayi Sitesinde işgalci TC ordusuna askeri elbiseler diken bir fabrikaya yönelik eylem düzenlemiş, bu eylem sonucunda bu tekstil fabrikası 8 servis minibüsü imha olmuştur.
Birim üyelerimiz tekstil atölyesine gerçekleştirdikleri eylemle eş zamanlı olarak aynı sanayi sitesinde diğer blokta yer alan ve işgalci Türk ordusuna ait askeri araç malzemeleri üreten bir fabrikaya da sabotaj eylemi gerçekleştirmiştir.

'FABRİKA SAHİBİ ÖLDÜRÜLDÜ'

Bu eylemde ise imalathane tamamen imha olurken, işgalci Türk ordusuna ait çok sayıda zırhlı araç imha edilmiştir. Eylem sonucunda fabrika sahibi öldürülürken, 2 kişi de yaralanmıştır. Binlerce metrekarelik alana konumlanan bu fabrikada çok büyük maddi hasar oluşmuştur.
Kürdistan halkına karşı yürütülen savaşa askeri malzeme ve ekipman sağlan bu fabrikalar birim üyelerimiz tarafından özellikle hedef alınarak başarılı bir eylemle imha edilmiştir. Başakşehir Kaymakamlığı ve Türk devletinin yalan medyası ise tekstil fabrikasındaki yangını açıklayamazken, askeri araç ve malzeme üreten sanayi fabrikanın kazan dairesindeki patlamadan kaynaklı imha olduğu yalanları ile gerçeği saklamaya çalışmaktadır.

UYARI: HEDEF ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Buradan bir kez daha belirtiyoruz ki Kürdistan halkına karşı yürütülen savaşa destek veren, malzeme sağlayan tüm fabrikalar, ekonomik kaynaklar, fabrika ve rant sahipleri, hedefimiz olmaya devam edecektir. Soykırımcı, inkârcı Türk devletinin yürüttüğü kirli savaşı da onun yalan medyasının yalanlarını da gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz eylemlerle paramparça edip başlarına yıkacağız."