Dargeçit’te saldırılar devam ediyor

Dargeçit'te asker ve özel harekat timlerinin trafoları hedef alarak, açtığı ateş sonucunda ilçenin büyük bir bölümünde elektrikler kesildi.

Dargeçit'te asker ve özel harekat timlerinin trafoları hedef alarak, açtığı ateş sonucunda ilçenin büyük bir bölümünde elektrikler kesildi. Saldırılara karşı halk direnişinin sürdüğü ilçede, bir ev ise yanarak kullanılamaz hale geldi. 

Devlet terörünün devam ettiği Mardin'in Dargeçit (Kerboran) ilçesinde, özel harekat timleri ve askerlerin hedef alarak elektrik trafolarına açtığı ateş sonucunda ilçenin büyük bir bölümünde elektrikler kesildi. Yoğun saldırı ve saldırıya karış direnişin sürdüğü Safa Mahallesi'nde ise halk sokakları terk etmiyor. 

İlçe Jandarma Karakolu ve tepelere konuşlandırılan korucuların sokak aralarını taradığı mahallede, bir ev saldırı sonucunda alev alarak yandı. 

Silah ve patlama seslerinin kesilmediği mahalleden siyah dumanlar yükseliyor. 

Öte yandan, öğretmenlerin zırhlı araçlar eşliğinde ilçeden çıkartıldığı öğrenildi.