KBDH’den Ülkü Ocakları’na eylem

KBDH Leyla Şaylemez İntikam Milisleri, İzmir’de devletin ırkçı paramiliter yapılanması Ülkü Ocakları’na yönelik el yapımı patlayıcı ile eylem düzenlediklerini duyurdu.

Yazılı bir açıklama yapan KBDH Leyla Şaylemez İntikam Milisleri, “9 Ocak 2021 günü 22:00’ da İzmir Menemen Ülkü Ocağını EYP ile vurduk. KBDH Leyla Şaylemez İntikam Milisleri olarak gerçekleştirdiğimiz bu eylem 9 Ocak 2013 günü Paris’te MİT tarafından katledilen üç kadın yoldaşımızın anısına misilleme eylemidir. Sakine Cansız, Fidan Doğan, Leyla Şaylemez yoldaşlara yönelik suikastı gerçekleştiren MİT ve onun çete devşirme merkezi Ülkü Ocakları bu katliamın sorumlusu ve tetikçileridir” dedi.

Açıklamada devamla şu ifadeler yer aldı: “Faşizmi Yıkacağız, Özgürlüğü Kazanacağız devrimci seferberlik kapsamında gerçekleştirdiğimiz bu eylemde faşizmin çete gücü haline dönüşen, her yerde mazlum halkları tehdit eden, katliamlara tetikçi yetiştiren, Kürt halkına soykırım dayatan, işçi düşmanı, onlarca tecavüzcünün ve çocuk tacizcisinin adresi haline gelen, faşizmin ve patriyarkal kapitalizmin odağı ülkü ocaklarını vurduk, vurmaya devam edeceğiz.

Bunların ülküsü icraatlarıdır. Çeteleşmeden, uyuşturucu trafiğine, Kürt halkına yönelik katliam çağrılarından, Musa Orhan’lara, Özgecan Arslan’ın katillerinden, onlarca çocuk istismarcısına kadar hepsi bu odaktan üremekte, korunmakta, beslenmektedir. Bunların elebaşısı hepsiyle el ele kol kola fotoğraf çektiren Süleyman Soyludur.

KBDH Milisleri olarak; bu faşist erkek egemen çeteden hesap sormak için tüm kadınları silahlanmaya çağırıyor, sokaklardan yükselen kadın öfkesini birleşik kadın mücadelesi ile buluşturmaya davet ediyoruz.”