Polis Gezi Parkı'na gaz bombası atıyor

Polis Gezi Parkı'na gaz bombası atıyor

Taksim'de polisin müdahalesine karşın binlerce kişi, Taksim Meydanı'na çıkmaya çalışıyor. Gezi Parkı girişinde bulunan çadırlara müdahale eden polis, parkın girişinde bekleyerek, gaz bombası atıyor. 

Taksim Meydanı'nda akşam saatlerinde biraraya gelen on binlerce kişiye polisin yoğun biber gazlı müdahalesi devam ediyor. Polis müdahalesine havai fişeklerle karşılık verilirken, yurttaşlar İstiklal Caddesi ve Harbiye'den Taksim'e gelmeye devam ediyor. Taksim Meydanı'nda büyük ateşler yakan yurttaşlar, bekleyişlerini Taksim'in her yerinde sürdürürken, polis müdahalesi sonucu çok sayıda yurttaş yaralandı ve biber gazı nedeniyle fenalaştı. 

Fenalaşan yurttaşlar, Taksim Gezi Parkı'ndaki revire götürülüyor. Polisler ara ara Gezi Parkı'na da gaz bombası atarken, parkın girişinde bulunan çadırları ise yıktı. Parkın girişinde bulunan bayrak ve flamaları yırtan polisler, parka giriş ve çıkışlara izin vermiyor. Polisin parkın girişinde beklediği ve ara ara parka gaz bombası attığı görüldü.