Van, Amed’in moraliyle büyük mitinge hazır!

HDP Van İl Örgütü, halkı yarın düzenlenecek final mitingine davet etti.

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin katılımıyla yarın (23 Haziran) düzenlenecek olan Van mitingi için hazırlıklarını sürdüren HDP İl Örgütü, mitinge ilişkin bir basın toplantısı düzenledi.

İl binasında düzenlenen basın toplantısına HDP il eş başkanları Yadişen Karabulak, Ümit Dede, DBP Van İl Eş Başkanı Ayla Tarhan ve Van milletvekili adayları katıldı.

'HALK PARTİSİNİN YANINDA'

Toplantıdaki açıklamada, "Sokak sokak, kapı kapı tüm çalışmalar yapıldı, anons araçlarımızla, flamalarımızla merkezde, ilçelerde, köylerde bu kente gerçekten kimin iktidar olduğunu bir kez daha gösterdik. İlk günden itibaren halkımız partisiyle birlikte oldu. Halkımız teveccühünün hangi partide olduğunu dosta düşmana gösterdi. Gencinden yaşlısına herkes, partisinin yanında oldu" denildi.

'FİNAL MİTİNGİNDE BULUŞALIM'

Açıklamada, "Artık final mitingine gidiyoruz. Coşku doruğa tırmandı" vurgusu yapılırken, şunlar da ifade edildi:

"Eş Genel Başkanımız Sezai Temelli, Veli Saçılık’ın katılacağı bir mitingimiz olacak. İzmir ve Van’da Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna 2 final mitingi düzenlenecek. Tüm ülke boyutunda halkların partimize gösterdiği yoğun ilgi, Sayın Demirtaş’a gösterdiği yoğun ilgi bizim coşkumuzu, heyecanımızı daha da arttırdı. Amed mitingi bizim için moral kaynağı oldu. Van halkımızı büyük final mitingimize davet ediyoruz."