YPS misilleme timi AKP ilçe başkanına ait bir yeri hedef aldı

YPS Şehit Devran Zilan Misilleme Timi, İstanbul Sultan Gazi’de AKP’li ilçe başkanı ve kardeşine ait bir apartman otoparkında 9 lüks aracı yaktıklarını bildirdi.

Yazılı açıklamada, “YPS Şehit Devran Zilan Misilleme Timimiz 10 Ekim’de İstanbul Sultan Gazi’de, AKP Sultan Gazi ilçe başkanı ve kardeşine ait apartmanın otoparkındaki AKP’lilere ait 9 lüks aracı yaktı” denildi.

Açıklamada devamla şunlar ifade edildi: “AKP-MHP faşist rejimi ve bu rejimle bir olan iş birlikçiler Türkiye topraklarında yaşayan halktan çaldıklarıyla lüks bir hayat yaşarken, halk sefalet içerisinde yaşamını idame ettirmektedir. Her gün kamuoyuna yansıyan hayat pahalılığı halkı intihara sürüklemektedir. Millet meclisinde ekmek yoksa pasta yiyin söylemleri ile halkın sesine kulak tıkayan çete başı Erdoğan, yaptığı gasp ve hırsızlıktaki memnuniyetini dile getirmektedir. Çete başı Erdoğan ve iş birlikçileri Türkiye’de yaşayan halkın temel haklarını sömürmekte, halka karşı ciddiyetsiz bir tutum sergilemektedir. Erdoğan ve işbirlikçilerinin halka reva gördüğü bu ciddiyetsiz yaklaşımların hesabı sorulmalıdır, yaşamları onlara zehir zemberek edilmelidir.”

Misilleme Timi, şunları ekledi: “Gerilla karşısında yaşadığı başarısızlık kamuoyuna yansımasın diye kendi askerlerini yakan, meclisinde yer aldığı halktan çalan ve halkı intihara sürükleyen, bugün İstanbul Taksim’de kendinin kurguladığı bir patlama ile halkın canına kıyan Erdoğan ve iş birlikçilerine Türkiye toprakları mezar olmalıdır. Bu çetelerle mücadele ancak öz savunma ile gerçekleşecektir. Bu süreç Türkiye topraklarında yaşayan halkların kendi hakları için mücadele sürecidir. Unutmayın Erdoğan ve çetelerinin ömrünü halkın sessizliği uzatmaktadır.”