YPS Misilleme Timi’den uyuşturucu satıcısına eylem

YPS Şehit Bager Tolhildan Misilleme Timi, Nusaybin’de bir uyuşturucu satıcısına uyarı amaçlı eylem düzenlediklerini, İstanbul’da ise bir “AKP çalışanını” cezalandırdıklarını bildirdi.

Yazılı bir açıklama yapan YPS Şehit Bager Tolhildan Misilleme Timi, 6 Ekim’de Mardin’in Nusaybin ilçesinde uyuşturucu satıcısı S.A’nın evine uyarı amaçlı el yapımı bomba ile eylem düzenlendiklerini belirtti.

Açıklamada sözkonusu kişinin Nusaybin’de uyuşturucu trafiğini yürütenlerden biri olduğuna dikkat çekildi.

YPS, “Aynı zamanda Osmanlı Ocakları üyesidir. Uyarımızın dikkate alınmaması halinde doğrudan kendisini hedef alacağımız bilinmelidir” diye uyardı.

 Aynı açıklamada 23 Ağustos tarihinde İstanbul’un Kadıköy ilçesinde bir “AKP çalışanı şahsın cezalandırıldığı” belirtilerek, “Ayrıntılı bilgilerin bize ulaşması halinde kamuoyu ile paylaşacağız” denildi.

YPS Şehit Bager Tolhildan Misilleme Timi, “Bu eylemler 9 Ekim komplosuna karşı ve İmralı’da, Kürdistan’da, dünyanın her yerinde gelişen direnişe destek amaçlı gerçekleştirilmiştir. Bu temelde başta Kürt gençleri ve kadınları olmak üzere herkesi mücadeleyi daha fazla yükseltmeye çağırıyoruz” diye ekledi.