17 yaşındaki genç kadının şüpheli ölümü

Antep’te Feyza Nur Saydam isimli 17 yaşındaki genç kadın şüpheli bir şekilde öldü.

Antep'te 17 yaşındaki Feyza Nur Saydam, ailesiyle yaşadığı evin teras katından şüpheli bir şekilde düşerek yaşamını yitirdi. Saydam’ın, kadın cinayetleriyle ilgili yaptığı “Bana bir gün ulaşılmazsa hakkımı arayın” paylaşımı dikkat çekti. 

Antep Şehitkamil ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde, Feyza Nur Saydam (17) adlı kadın ailesiyle yaşadığı evin teras katından şüpheli bir şekilde düşerek ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Saydam, yaşamını yitirdi. 

Saydam'ın cenazesi, Antep Adli Tıp Kurumu'nda yapılan işlemlerinin ardından ailesine teslim edilirken, genç kadının ölümü başlatılan soruşturmada “intihar” olarak geçti. Soruşturma devam ediyor. 

Saydam'ın, 13 Ağustos 2020 tarihinde önce intihar ettiği ileri sürülen, daha sonra ise bir apartmanın 4'üncü katından atıldığı ortaya çıkan Duygu Delen'e ilişkin yaptığı paylaşım dikkat çekti. Saydam, 17 Ağustos 2020 tarihinde twitter hesabı üzerinde şu paylaşımda bulunmuş: "Bana bir gün ulaşılmazsa kaçmamışımdır kaybedilmişimdir, ben bir yerden aşağı atlamam Allah korkum var benim ama biri atmıştır, uyuşturucu kullanmam zorla verilmiştir bir gün hashtaglerden biri olursam bulunacak kılıfların hiçbirini yapmam, hakkımı arayın."