Adıyaman ve İstanbul’da iki kadın ölümden döndü

Adıyaman’da Hayriye Y., evli olduğu korucu Mustafa Y.’nin silahının ateş alması sonucu ağır yaralandı. İstanbul’da ise K.E. isimli erkek, kendisinden boşanan E.O.’yu katletmeye çalıştı.

İstanbul ve Adıyaman’da iki kadın ölümden döndü. İstanbul Küçükçekmece’de sabah saatlerinde K.E. isimli erkek, E.O. isimli kadını kesici aletle katletmek istedi. Fail daha sonra ağır yaralanan E.O.’nun başında bekleyerek yardım istemesini engelledi.

Çığlık atarak sesini çevredekilere duyurmaya çalışan kadına mahalle sakinleri yardım etti. Ağır yaralı kadına ilk müdahaleyi de çevredekiler yaptı. 

E.O. olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Olay yerinden kaçan fail K.E. ise daha sonra yakalandı. E.O.’nun 3 yıl önce failden boşandığı öğrenildi.  

ADIYAMAN’DA ŞÜPHELİ OLAY

Adıyaman’da ise Hayriye Y.'nin evli olduğu erkeğin silahının ateş olması sonucu yaralandığı iddia edildi. Hayriye Y. olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. 

Hayati tehlikesi olduğu belirtilen Hayriye Y.’nin şüpheli bir şekilde vurulmasına dair, evli olduğu korucu Mustafa  Y.’nin silahını saklamaya çalışırken kazara ateş aldığı öne sürüldü.