Duisburg, Baumheide ve Osnabrück'te BM’ye mektup gönderildi-YENİLENDİ-I

Almanya’nın Duisburg, Baumheide ve Osnabrück kentinde , Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan’a yönelik uygulanan tecridin kırılması ve fiziki özgürlüğünde görevini yerine getirmesi amacıyla BM’ye mektup gönderildi.

Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan’a yönelik uygulanan tecridin kırılması ve fiziki özgürlüğü için Birleşmiş Milletler’in (BM) görevini yerine getirmesi amacıyla mektuplar gönderilmeye devam ediyor.

Şehit Asya Yüksel Kadın Meclisi üyeleri BM gönderirken, “Kürt Halk Önderi'nin özgürlüğü sağlanana kadar eylemlerimiz devam edecek" mesajını da verdi.

BAUMHEIDE

Almanya’nın Baumheide kentinde de Bielefeld DTKM öncülüğünde Kürdistanlılar BM'ye mektup göndererek Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan'ın özgürlüğünü istedi.

Baumheide Bielefeld'de BM Genenel Sekreterliği’ne Kürt Halk Önderi Sayın Öcalan'ın özgürlüğü için mektup gönderdi.

Mektupları gönderen halk meclisi üyeleri Xalêf Koyun, Süleyman Turan ve Hasso 

Turan Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan özgür oluncaya kadar mektup göndermeyi sürdüreceklerini söyledi.

OSNABRÜCK

Almanya’nın Osnabrück kentinde de Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan’ın fiziki özgürlüğü için BM’ye mektup gönderildi.

Osnabrück'te Kürdistanlılar da BM Genel Sekreteri’ne Abdullah Öcalan’ın fiziki özgürlüğü için rolünü oynaması çağrısı içeren mektuplar gönderdi.

Eylemciler, Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan ile kardeşi arasında bugünkü telefon görüşmesine de dikkat çekerek, 22 yılı aşkın süredir önderine özlem duyan milyonlarca insanın iradesine sadece bir telefon görüşmesinin karşılık gelmediğini vurguladı. Talep açık: Abdullah Öcalan'ın ve bütün siyasi tutsakların özgürlüğü!