KKB/KÖG savaşçısından 8 Mart mesajı: Beklenen gün geldi

Kadın Komünarlar Birliği/Kadın Özgürlük Gücü (KKB/KÖG) savaşçısı İmera Fera Yeşilgöz, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolayısıyla verdiği mesajda, “Beklenen gün geldi çattı, eski dünyanın sona ermesinin zamanı geldi” dedi.

KKB/KÖG savaşçısı İmera Fera Yeşilgöz, Medya Savunma Alanları’ndan görüntülü bir mesajla 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

Yeşilgöz, “bu maddi dünyada kadınların kamusal ve özel alanda her türlü şiddete maruz kaldığını” belirterek, “Erkek devlet şiddeti yalnızca kadınların özgürlüğünü değil, yaşam haklarını da ellerinden almaktadır” dedi

Yeşilgöz, “Kadın Komünarlar Birliği/Kadın Özgürlük Gücü, bütün kadınların kendi yaşam alanlarını kendi güçleriyle (…) patriarkal kapitalizme karşı savaşımı esas alan, zafere kilitlenmiş bu kavgaya dahil olmaya ve dünyanın her yanından kadınlarla (…) bu savaşı büyütmeye çağırıyoruz” diye ekledi.

Yeşilgöz, kadınlara seslenerek, “Kadınlar beklenen gün geldi çattı, eski dünyanın sona ermesinin zamanı geldi. Özgürlük istiyoruz. Kadınlar; kararlı olun ve birleşin. Haydi barikatlara” dedi.

KKB/KÖG savaşçısı, “Kızkardeşliğimiz gücümüzdür. Bu gücün varlığı zaferimizin yakınlığını kesin kılmaktadır” vurgusunda bulundu.