Cenga Heftanin'de insanlık için direnen bir savaşçı: Arap Arin

Direnişin başından bu yana Cenga Heftanin'de yer alan Arap savaşçı Arin, faşizmin yıkılması ve insanlık için mücadele ediyor.

Cenga Heftanin direnişinde birçok ulustan kahraman yer alıyor. Sadece Kürt ulusundan değil, Arap, Türk, Fars ve birçok yabancı ulustan savaşçı Cenga Heftanin'de mücadele ediyor. Büyük bir inançla Heftanin toprağını koruyorlar. Bu savaşçılardan biri de Arap olan Arin. Heftanin direnişine dışarıdan bakıldığında kimin hangi ulustan olduğunu kimse anlamıyor. Heftanin'de herkes faşizmin yıkılması ve insanlık için savaşıyor. Heftanin'de yaşanan savaş özgürlük arayan bütün ulusları içinde barındırıyor.

Arap bir savaşçı olan Arin, direnişin başından bu yana Cenga Heftanin'de yer alıyor. Güler yüzlü, coşkulu, güçlü ve Apocu bir iradeye sahip olan Arin, çok iyi bir keskin nişancı olarak da tanınıyor. Feodal bir toplumdan gelen Arin, Arap bir savaşçının dağlarda nasıl direneceğini ispat etmiş durumda. Birçok eylemde yer alan Arin, Türk devletine büyük kayıplar yaşatmış. Cenga Heftanin'de de gözle görülür bir rolü var. Cenga Heftanin'de şehit düşen birçok kahramanın izinden giden Arin, bugün insanlık için Heftanin topraklarını savunuyor.