Emine Şenyaşar ve oğlu gözaltına alındı-YENİLENDİ

Urfa'daki adliye önünde direnişini sürdüren Emine Şenyaşar ve oğlu Ferit Şenyaşar, gözaltına alındı. Anne Şenyaşar, "Bizi değil, katilleri gözaltına alın" diyerek tepki gösterdi.

Urfa’nın Suruç ilçesinde 24 Haziran 2018 genel seçimleri öncesi AKP’li vekil İbrahim Halil Yıldız’ın korumaları ve yakınlarının katliamında eşini ve 2 oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile oğlu Ferit Şenyaşar, Urfa'daki adliye önünde oturma eyleminin 22. gününde gözaltına alındı.

 Anne Emine Şenyaşar ve oğlu Ferit Şenyaşar, sabah saatlerinde geldikleri adliye önünde eylemlerine devam ettikleri sırada, gözaltına alındı. Polisler, yanlarına geldikleri aileyi zor kullanarak oturdukları yerden kaldırıp gözaltına aldı.

 Anne Şenyaşar, gözaltına alındığı sırada "Bizi değil, katilleri gözaltına alın" diyerek tepki gösterdi.

 Emine Şenyaşar ve oğlu daha önce de gözaltına alınmıştı.

'ADALET MÜCADELEMİZ SÜRÜYOR'

Şenyaşar Ailesi, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Adalet mücadelemiz adalet sarayında 22’nci günde devam ediyor. Başsavcı her sabah önümüzden geçiyor. Bize bakıyor ama bizi görmüyor. Her ne kadar Başsavcı, Adalet Bakanı bizi görmese de; adalet çığlığımıza Türkiye'nin her ilinden ve Avrupa ülkelerinden destek gelmeye devam ediyor."