Anneler: Çocuklarımızı cephede yalnız bırakmayacağız

Çocukları, QSD saflarında bulunan anneler, “Çocuklarımızı cephede yalnız bırakmayacağız” mesajı verdi.

Türk devleti Kuzey ve Doğu Suriye halklarına yönelik tehditlerini sürdürürken, bölge halkı ise işgal tehditlerine karşı ayakta.

ANHA’ya konuşan savaşçı anneleri, savunmadan vaz geçmeyecekleri mesajı cduysç

QSD savaşçısı annesi olan Bedîa Emîn, “Savunmadan bir an olsun vazgeçmeyeceğiz ve askeri gücümüz olan QSD’nin yanında duracağız” dedi.

QSD savaşçılarının bölgeyi DAİŞ’ten temizlediğini hatırlatan Bedîa Emîn şunları söyledi: “Genç savaşçılarımız sayesinde bugün huzur ve güven içerisinde bu topraklarda yaşıyoruz. Erdoğan iyi bilsin ki; biz çocuklarımızı cephede yalnız bırakmayacağız. Maddi ve manevi elimizden ne gelirse onu yapacağız. Kanımız, gençlerimize feda olsun.

QSD savaşçıları asla yalnız değilsiniz, biz sizlerin annesi olarak tüm gücümüzle arkanızdayız.”

Serêkaniyê’ye doğru gerçekleşen büyük yürüyüşte yerini alan Munteha Enzî de, “Topraklarımıza karşı yapılan tehditlerde Kürt, Arap, Süryani, Çeçen, Asuri tüm halklar bir olacak ve topraklarımızı sonuna kadar savunacağız. QSD savaşçılarının yanında yerimizi alacağız” şeklinde konuştu.

QSD’yi destekleyeceklerini ifade eden Surya Cuma ise, “Biz bu topraklarda yaşıyoruz. Hiç kimseye saldırmadık. Türk devleti buna rağmen bizi tehdit ediyor. Uluslararası güçler buna sessiz kalmamalı” dedi.