Zeytin Gazabı'ndan Halep'te çetebaşına sabotaj!

Zeytin Gazabı Operasyon Odası, Halep’in kuzeydoğusunda Ebu Mihemed El Domani aslı çetebaşına yönelik sabotaj eylemi düzenledi. Domani, öldürüldü.

Zeytin Gazabı Operasyon Odası, sabotaj eyleminde 28 Ağustos günü Sultan Murad çete grubu elebaşlarından Ebu Mihemed El Domani’yi hedef aldı. Çobanbeg ilçesine bağlı Sendere ve Til Şihîr köyleri arasında düzenlenen eylemde, çetebaşı Domani öldürüldü.

Zeytin Gazabı Operasyon odası şu açıklamada bulundu:

“Savaşçılarımızın Efrin, İdlib ve Kuzey Suriye’nin diğer bölgelerinde işgalci Türk ordusu ve çete gruplarına yönelik intikam eylemleri kapsamında, Efrin işgal saldırılarında yer alan Sultan Murad çete grubu çetebaşlarından Ebu Mihemed El Domani 28 Ağustos 2018’de gerçekleştirilen eylemde öldürülmüştür. Sultan Murad çeteleri, Efrin halkına karşı talan, cinayet ve birçok saldırıda bulunmuş bir gruptur.

Savaşçılarımız Halep’in kuzeydoğusunda yer alan Çobanbeg ilçesine bağlı Sendere ve Til Şihîr köyleri arasında çetelere sabotaj eylemi düzenlemiştir. Eylem sonucu Ebu Mihemed El Domani adlı çetebaşı öldürülmüş, yanındaki silahlar ele geçirilmiş ve ardından savaşçılarımız alandan çekilmiştir.

Daha önce de belirttiğimiz gibi Zeytin Gazabı Operasyon Odası üyeleri olarak Efrin’e yönelik saldırıda yer alan tüm çetelerden intikamımızı alacağız.”