CÎK, Şêx Said ve arkadaşlarını andı

Şêx Said ve arkadaşlarını anan CÎK, "Onların torunları dedelerinin hayallerini gerçekleştirmek için direniyor" dedi.

Kürdistan İslam Toplumu (CÎK), yazılı açıklama yaparak Şêx Said ve arkadaşlarını andı.

Açıklamada, "Bizim atalarımız milletimizin ve ülkemizin kurtuluşu için mücadele edip şehit oldu. Onların torunları da yirmi birinci asrın en çetin ve zorlu mücadelesini vermekteler. Onların torunları dedelerinin hayallerini gerçekleştirmek için, her gün ve gece, her mevsimde, ülkemizin dört parçasında Firavun, Deccal Kemalist yönetime karşı, canla başla her saha ve alanda direnişlerini yükseltmektedirler" denildi.

'SİZİ İPE ÇEKENLER YENİLECEK!'

Açıklamada şu ifadelere de yer verildi:

"(...) Kutsal Kürdistan toprakları katil ve hırsızların postalları altında bir daha asla çiğnetilmeyecektir. Sizlerin kabirleri inşa edilecek ve siz Kürdistan şehitlerinin bize bıraktığı miras ilelebet yaşatılacaktır. Ak sakallı bilge rehberlerimiz şahsında, milletimizin bütün şehitlerini bir kez daha anıyor, Allah’tan milletimize mücadele azminin ve kararlılığının fazlalaşması için niyazda bulunuyoruz.

Milletimizin ittifakını ve kurtuluşunun gayreti içerisinde cehd edenlerin ve ülkemizin kurtuluşu için çalışanların ferasetlerinin geliştiği bir gelecek temenni ediyoruz. Kahramanlarımızın muzaffer olması için dua ediyoruz. Siz yaşlı dedelerimizi ipe çekenler ve onlara bir mezar taşını fazla görenler, er ya da geç yenileceklerdir."