KOMAW, İrfan Güler ve Sait Üçlü'yü andı

KOMAW, Rojava’da yakalandıkları hastalık sonucu şehit düşen İrfan Güler (Adil Urfa) ve Sait Üçlü (Ferat Pir) adlı devrimcileri andı.

Şehit ve Kayıp Aileleri Derneği (KOMAW), Sait Üçlü ve İrfan Güler için “Bu iki yoldaşımızın Kürdistan şehitler kervanına katılıp aramızdan ayrılışları, tüm devrimci arkadaşlarına ve halkımıza büyük bir acı verdiği gibi, hepimiz için büyük onur abideleri olarak bize güç verecekler ve tüm yaşamımız boyunca ölümsüz olarak kalacaklardır” dedi.

Açıklamada, şunlar belirtildi: 

“Hem zindanda, hem de dışarda en ufak ikircilik ve gevşeklik yaşamadan, tamamen tüm benliklerini ve yeteneklerini, Kürdistan halkının kurtuluş devriminin hizmetine sunan bu iki arkadaşımızın anısı önünde saygıyla eğiliriz.

Biz Şehit Aileleri Kurumu KOMAW olarak, başta ailelerine ve yoldaşlarına olmak üzere, tüm sevenlerine ve halkımıza başsağlığı diliyor, acılarını paylaşıyoruz. Onların ardılları olarak yola devam edeceğimizi belirtiyor, onların emeğiyle yoğrulan ve iradeleşen halkımız mücadelesi kesin zafere ulaşacaktır!”