İntikam Birimi Amed’de askeri minibüsü vurdu

Şehit Savaş Amed İntikam Birimi, Amed Yenişehir’de askeri bir minibüse iki koldan el yapımı patlayıcılarla eylem düzenlediklerini bildirdi.

Şehit Savaş Amed İntikam Birimi, 20 Temmuz’da Amed’de Yenişehir Seyrantepe toplu konutlara gece servis yapan askeri minibüsü hedef aldıklarını açıkladı.

İntikam Birimi, minibüsün Seyrantepe-Şilbe arası yolda “iki koldan el yapımı patlayıcılarla vurulduğunu” belirterek, “Minibüs hasar alırken, alana çok sayıda ambulans gelmesine karşın yaralı sayısı netleştirilemedi. Sabaha kadar tüm Şilbe TOKİ Seyrantepe kavşağı düşman polisi tarafından tutmasına karşın birimlerimiz alandan güvenli şekilde ayrıldı” dedi.

İntikam Birimi, “Yapılan eylem öncü komutanımız Şehit Esmer Kıyar ve Şehit Ulaş Adalı anısına gerçekleştirilmiştir” diye ekledi.

Aynı açıklamada, “İntikam Birimleri olarak halkımızla beraber faşizmin saldırılarını boşa çıkaracak eylem çizgimizle var olmaya, kırmızı çizgimiz olan Önderliğimiz etrafında ateşten çemberi büyütmeye devam edeceğiz. Başta Önderliğimizin özgürlüğü olmak üzere halkımız özgür bir yaşamla buluşuna dek asla durmayacağız. AKP-MHP faşizminin tüm kaleleri ve ona destek veren tüm işbirlikçi kurum, kuruluşları, bireyleri hedefimiz olacaktır” ifadeleri yer aldı.