İntikâm Birimlerinden AKP yöneticisi ve işbirlikçilere eylem

İntikâm Birimleri, İstanbul'da AKP'li yöneticiler ve işbirlikçilere yönelik eylemler düzenledi.

Şehit Sorxwin Roboskî İntikâm Birimi ve Sakine Cansız İntikâm Birimi, Uluslararası 15 Şubat Komplosu'na karşı İstanbul'da eylemler düzenledi.
Şehit Sorxwin Roboskî İntikâm Birimi ve Sakine Cansız İntikâm Birimi tarafından bugün yapılan yazılı açıklamada, eyleme ilişkin şu bilgiler verildi:
"Üyelerimiz, 9 Şubat günü İstanbul’un Üsküdar ilçesindeki Altunizade Mahallesi Kalfa Çeşmesi Sokak üzerinde bulunan işbirlikçi bir şahsa ait iki katlı restorana yönelik eylem gerçekleştirdi. Üyelerimiz, iki katlı restoranı yakarak ateşe verdi. Gerçekleşen eylem sonucunda restoranın bir katı yanarak imha olurken, büyük çapta maddi hasar oluştu.

8 Şubat'ta saat 23.00 sularında AKP yöneticisine ait lüks bir araca yönelik sabotaj eylemi gerçekleştirildi. Eylem sonucunda araç kullanılamaz hale gelmiştir. Şahsın oturduğu binaya alevlerin sıçraması sonucu kısa süreli yangın çıkmıştır. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye sevk edilmiştir."

İŞBİRLİKÇİLERE UYARI

Açıklamada, şu mesajlar da verildi:
"İşbirlikçiler, ajanlar, AKP’nin savaş kasasını dolduran zengin hırsızlar, Kürt halkına karşı yürütülen savaşa destek veren tüm kesim ve kişiler iyi bilmelidir ki; iş yerinizde, evinizde, kurumlarınızda, kısacası tüm yaşam alanınızda hedefimizsiniz. Her an ve her yerde eylemlerimizle karşılaşacaksınız. Ya Kürde karşı yürütülen savaşın destekçisi olmayacaksınız ya da intikâm eylemlerimizin hedefi olacaksınız.
15 Şubat Uluslararası Komplosu’nun biz intikâmcı Kürt gençlerinde biriktirdiği 21 yıllık öfke ile eylemlerimizi büyüterek devam ettireceğiz. Önderliğimizin fiziki özgürlüğünün gerçekleşmediği her günü bir intikâm gerekçesi kabul ederek Önderliksiz bir yaşamı kabul etmeyeceğimizi belirtiyor, 15 Şubat Komplosu'na karşı Kürdistan, Ortadoğu ve Avrupa’da eylemler gerçekleştiren tüm eylemcileri selamlıyoruz."