Şenyaşar ailesi: Bir gün o savcılar da yargı önünde hesap verecek

AKP’lilerin işlediği cinayetlere karşı Urfa Adliyesi önünde adalet nöbetini sürdüren Şenyaşar ailesi, savcıların katilleri korumaya devam ettiği tepkisinde bulunarak, “Gün gelecek savcılar da yargı önünde hesap verecek” dedi.

Şenyaşar ailesi, 38 gündür Urfa Adliyesi önünde adalet nöbeti tutuyor.

Nöbet eylemi, AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşini ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırıda yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar tarafından yürütülüyor.

Şenyaşar ailesi sabahın erken saatlerinde adliye binası önüne geldi. Aile, havanın sıcak olmasına rağmen gölge olmayan bariyerlerin önünde yere serdikleri sedirin üstüne oturarak nöbete başladı.

 “Adalet” yazılı bir döviz ve saldırı anına fotoğrafların yer aldığı bir döviz açan eylemci aile, kendilerini ziyaret edenlere maruz kaldıkları uygulamaları anlatmaya devam ediyor.

Şenyaşar ailesi, sanal ağlarda yaptığı bir paylaşımda, “Şanlıurfa ADALET Sarayından 38 gündür ADALET mücadelesi veriyoruz. Başsavcı ve savcılar katilleri korumaya devam ediyorlar. Gün gelecek savcılar da yargı önünde hesap verecek...” dedi.