Darbeleri Araştırma Komisyonu üyeleri belli oldu

Darbeleri Araştırma Komisyonu üyeleri belli oldu

Darbe ve muhtıralarla ilgili kurulan Meclis Araştırma Komisyonu üyeleri belirlendi. Buna göre eski Milli Eðitim Bakanı Nimet Baş'ın başkanlık yapacaðı komisyon önümüzdeki günlerde çalışmalarına başlayacak.

Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonuna belirlenen isimler şöyle: AKP; Ýstanbul milletvekilleri Nimet Baş, Feyzullah Kıyıklık, Mustafa Şentop ve Şirin Ünal, Çankırı Milletvekili Ýdris Şahin, Manisa Milletvekili Selçuk Özdað, Amasya Milletvekili Naci Bostancı, Kütahya Milletvekili Ýdris Bal, Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioðlu, Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel.

Komisyonda CHP'yi Ýstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, Antep Milletvekili Mehmet Şeker, Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk ve Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş; MHP'yi Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri ile Ýstanbul Milletvekili Atilla Kaya; BDP'yi ise Ýstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder temsil edecek.

Komisyon Başkanlıðı'na AKP Ýstanbul Milletvekili Nimet Baş'ın seçilmesi bekleniyor.

ANF NEWS AGENCY