DBP ve DEM Parti'den bayramlaşma programı

DBP ve DEM Parti, birçok kentte bayramlaşma programı düzenledi.

DEM PARTİ BAYRAMLAŞMA

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ve Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), Ramazan Bayramının 2’nci gününde birçok kentte bayramlaşma programı düzenledi.

 
AMED
DEM Parti ve DBP Amed il örgütleri, DEM Parti İl Örgütü binasında bayramlaşma programı düzenledi. Bayramlaşmaya, DEM Parti ve DBP il eşbaşkanları, kent milletvekili Serhat Eren, Amed Büyükşehir, Sur, Erxêni (Ergani), Bajara Nû (Yenişehir), Rezan (Bağlar), Peyas (Kayapınar), Dersim belediye eşbaşkanları ve yüzlerce kişi katıldı.
Programa Rojhilat’tan, Avrupa’dan katılanlar da oldu. Kentteki birçok kurum ve kuruluş temsilcisi de programa katıldı.
DBP İl Eşbaşkanı Sultan Yaray, birlik ve beraberlik mesajı verdi.  


RIHA
DEM Parti Riha İl Örgütü, bayram vesilesiyle parti binasında halk ile bayramlaştı. DEM Parti Riha Milletvekili Ömer Öcalan ile parti il eşbaşkanları ve yöneticilerinin de bulunduğu bayramlaşmada, birçok kişi parti binasına geldi. Bayramlaşmaya, DBP İl Örgütü üye ve yöneticileri, Kadim Topraklarda Yakınlarını Kaybedenlerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KATDER) ile kentte bulunan sivil toplum örgütleri de katıldı.

 
MÊRDÎN
Mêrdîn’in merkez ve ilçelerinde DEM Parti il, ilçe yönetimleri ile belediye eşbaşkanları bayramlaşma programında bir araya geldi. Qoser (Kızıltepe) ilçesinde DEM Parti irtibat bürosunda, Artuklu’da DEM Parti İl Örgütü binasında ve ilçelerde de DEM Parti ilçe binalarında gerçekleştirilen bayramlaşma etkinliğine siyasi parti yöneticilerinin yanı sıra halk katıldı.


WAN
DEM Parti Wan İl Örgütü, Ramazan Bayramı dolayısıyla il binasında halkla bir araya gelerek bayramlaştı. Bayramlaşmaya, Wan Büyükşehir Belediyesi eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, Tûşba, Rêya Armûşê (İpekyolu) ve Artemêt (Edremit) Belediyesi eşbaşkanlarının yanı sıra çok sayıda kişi katıldı.

 
ÊLÎH
DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır ise Êlih'te partisinin bayramlaşma programına katıldı. DEM Parti Merkez ilçe binasında yapılan programda Bayındır'a Özgür Kadın Hareketi (Tevgera Jinan Azad-TJA), Barış Anneleri, DEM Parti yöneticileri ve Milletvekili Zeynep Oduncu da eşlik etti. İl binasındaki bayramlaşmaya yüzlerce kişi katıldı. Bayramlaşmanın ardından partililer gruplar halinde ev ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.