HDP’lilerden bayram ziyaretleri

Birçok merkezde halkla bayramlaşan HDP'liler, bayramın barışa ve kardeşliğe vesile olması diledi. HDP Kars milletvekili adayı Arzu Moco, 24 Haziran’ın bütün halkların bayramı olacağını belirtti.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Mersin il ve ilçe eşbaşkanları ve yöneticilerinin yanı sıra milletvekili adayları, Akdeniz, Toroslar, Yenişehir, Tarsus, Erdemli ve Silifke ilçelerinde HDP binalarında halkla bir araya gelerek bayramlaştı. İlçe binalarında halkla bayramlaşan milletvekili adayları, Ramazan Bayramı’nın Türkiye’de ve Ortadoğu’da barış ve kardeşliğe vesile olmasını diledi.

ADANA

Adana’da da HDP il ve ilçe yöneticileri ile milletvekili adayları, bayramlaşmak için Yüreğir ve Ceyhan ilçe binalarında halkla bir araya geldi. Daha sonra milletvekili adayları, seçim bürolarını gezerek halkın bayramını kutladı. Ramazan Bayramı’nın barışa ve kardeşliğe vesile olmasını dileyen milletvekili adayları, halk tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

KARS

Kars milletvekili adayları Arzu Moco ve Ayhan Bilgen ise, Sarıkamış seçim bürosunda halkla bayramlaşırken, milletvekili adayı Bişar Abdi Alınak da Kars’ın Digor ilçesinde halkla bir araya gelerek bayramlaştı.

Daha sonra Sarıkamış ilçesine bağlı Başköy köyünde halkla bayramlaşan Arzu Moco, köy meydanında kısa bir konuşma yaptı. 24 Haziran’da gençlerle birlikte kazanacaklarını belirten Arzu, 24 Haziran’da bütün halkların bayramı olacağını belirtti. Konuşmadan sonra Arzu, köy halkının bayramını kutladı.

ARDAHAN

Ardahan milletvekili adayları Taşkın Aktaş ve Öztürk Polat beraberindeki heyetle, parti il binasında halkla bayramlaştı.

VAN

Ramazan Bayramı vesilesiyle HDP Van milletvekilleri Sezai Temelli, Bedia Özgökçe, Murat Sarısaç, Muazzez Orhan, Tayip Temel, Mukaddes Karakoç ve Asuman Yelmazer, DBP il binasında halkla bir araya gelip bayramlaştı.

Bayramlaşma, daha sonra adayların katılımı ile ev ziyaretleriyle sürdü.