HDP Van'da zafer için gün sayıyor

HDP Van seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında HDP il, ilçe yöneticileri ve milletvekili adayları ilçe ve mahallelerde halkla bir araya geldi. HDP'liler gittikleri her yerde yoğun ilgi ile karşılandı.

HDP'nin bugün Van'da gerçekleştirdiği çalışmalara özellikle kadınların yoğun ilgisi dikkat çekti. STK ziyaretlerini de sürdüren HDP'liler kapı kapı, mahalle mahalle, köy köy dolaşarak halktan destek istemeye devam ediyor.

ÖZALP

Yerine kayyum atanan Özalp Belediye Eş Başkanı Handan Bağcı ve TJA aktivistleri seçim çalışmaları kapsamında Özalp'ta kadınlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi.

Özalp'ta düzenlenen kadın toplantısına yerine kayyum atanan Belediye Eş Başkanı Handan Bağcı, TJA aktivistleri ve halk katıldı.

Kadın toplantısında konuşan Bağcı, "Seçimin sonucunu kadınlarımız belirleyecek. Bugüne kadar yaşamın her alanını yeni baştan inşa eden kadınlar 24 Haziran'da ülkemizi bir kez daha yeniden inşa etmemizin önünü açacak. Bu açıdan kadınların tutumu çok önemlidir" diye konuştu.

TUŞBA

HDP Tuşba ilçesinde de araçlarla şehir konvoyu düzenledi. Konvoyla tüm mahallerden geçen HDP'liler büyük bir ilgi ile karşılaştı.

HDP ilçe binasının önünde başlayan araç konvoyu Akköprü, TOKİ, Şemsibey, Beyüzümü, Düzyol, Seyrantepe, Kalecik TOKİ, Abdurrahman Gazi, İskele, Altıntepe Mahallelerinde dolaştı. Konvoya Van milletvekili adayı Mukaddes Karakoç HDP Tuşba yöneticileri katıldı.

İPEKYOLU

HDP seçim çalışmaları kapsamında İpekyolu ilçesinde ise Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında Altı Nokta Körler Derneğini ziyaret eden HDP Van İl Eş Başkanı Yadişen Karabulak ve milletvekili adayı Asuman Yılmazer, engellilerin sorunlarını dinledi. Dernek üyeleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

BRUKAN DERNEĞİNDEN İADE-İ ZİYARET

Geçen hafta içinde HDP tarafından ziyaret eden Brukanlar Derneği ise iade-i ziyarette bulundu. HDP'nin seçim bürosuna gelen Dernek Üyeleri burada HDP Van İl Eş Başkanı Yadişen Karabulak ve Van Milletvekili Bedia Özgökçe tarafından karşılandı. Burada bir konuşma yapan HDP Van Milletvekili Bedia Özgökçe Ertan, Van'daki herkesin tarihin en önemli seçimi olan 24 Haziran seçimlerinde HDP'nin etrafında kenetlenmesinin Türkiye'nin geleceğini kurtaracağını belirterek, tüm Türkiye kamuoyunu seferberlik ruhuyla çalışarak ülkede ki kötü gidişata son vermeye çağırdı.

GÜRPINAR

HDP Van Milletvekili Bedia Özgökçe Ertan'da seçim çalışmaları kapsamında Gürpınar'ın Parmakkapı (Gondekerma) köyünü ziyaret etti. DBP Van İl Eş Başkanı Ökkeş Kawa ve yerine kayyum atanan Gürpınar Belediye Eş Başkanı Yıldız Çetin'in de katıldığı köy ziyaretinde konuşan HDP Van Milletvekili Bedia Özgökçe Ertan, köy halkını seçim günü sandıklarına sahip çıkmaya ve seçim hilelerine karşı duyarlı olmaya çağırdı.

Geçen hafta içinde HDP tarafından ziyaret eden Brukanlar Derneği ise iade-i ziyarette bulundu. HDP'nin seçim bürosuna gelen Dernek Üyeleri burada HDP Van İl Eş Başkanı Yadişen Karabulak ve Van Milletvekili Bedia Özgökçe tarafından karşılandı. Burada bir konuşma yapan HDP Van Milletvekili Bedia Özgökçe Ertan, Van'da ki herkesin tarihin en önemli seçimi olan 24 Haziran seçimlerinde HDP'nin etrafında kenetlenmesinin Türkiye'nin geleceğini kurtaracağını belirterek, tüm Türkiye kamuoyunu seferberlik ruhuyla çalışarak ülkede ki kötü gidişata son vermeye çağırdı.