Ýngilterenin başkenti Londrada Kürt gençleri, düzenledikleri bir yürüyüşle, PKK lideri Abdullah Öcalana yönelik 9 Ekim 1998de gerçekleştirilen uluslararası komployu kınadı.
Öcalana özgürlük, Kürdistana statü pankartı altında gerçekleştirilen yürüyüşe 250 genç katıldı. Saat 12.00da başlayan 10 kilometrelik yürüyüş boyunca gençler geçtikleri yolları trafiðe kapatarak Öcalan ve PKK lehine sloganlar atarak 9 Ekim komplosunu kınadı.
Gençler, Kürtlerin yoðun yaşadıðı Wood Green bölgesine gelindiðinde ise yarım saat durarak davul-zurna eşliðinde halaylar çekti.
Wood Greenden Kürt Toplum Merkezinin bulunduðu Harringaye doðru yürüyüşlerini sürdüren gençler, eylemleri boyunca Ýngilizce hazırlanmış bildiriler ile, PKK lideri Abdullah Öcalan için başlatılmış olan uluslar arası Öcalana Özgürlük imza kampanyası kitapçıklarını daðıttı. rapçı Rezan eşliðinde tempo tutarak Ýngilizce, Kürtçe ve Türkçe, Kerdoðan, terörist Turkey, Katıl Erdoðan ve Biji Serok Apo sloganlar atan gençler geçtikleri her sokakta büyük ilgi gördü.
Yürüyüş sonunda Kürt Toplum Merkezi önünde Rapçı Rezanın şarkıları eşliðinde halaylar çeken gençler eylemlerine sloganlarla son verdi.