Misilleme Timlerinden İzmir ve Mersin'de eylem

Şehit Abdullah İnedi (Şiyar) Misilleme Timleri, İzmir ve Mersin'de eylemler düzenledi, AKP-MHP iktidarı ve işbirlikçileri uyardı.

Şehit Abdullah İnedi (Şiyar) Misilleme Timleri, "Sömürgecilere ve Ajan-İşbirlikçilere Yönelik İntikâm Hamlesi" kapsamında İzmir ve Mersin’de eylemler düzenledi.
Timler tarafından yapılan yazılı açıklamada, "13 Ağustos gece saatlerinde İzmir’in Çeşme ilçesi Gerence körfezinde bulunan turistik lüks Îltur sitesine yönelik yakma eylemi gerçekleştirdik. Yapılan bu eylemde sitenin büyük bir kısmı yandı. Söndürme çalışmaları için düşman 2 uçak, 20 helikopter, 86 arazöz, 9 dozer, 344 personelle müdahale etmek zorunda kaldı. 4 bin kişiyi tahliye etti ve turizm bölgesi felç oldu" denildi.

MERSİN'DE SABOTAJ

Açıklamada şu bilgiler de verildi:

"Timlerimiz 14 Ağustos saat 18:30 19:00 saatleri arasinda Mersin’in Erdemli ilçesinde bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na bağlı ALATA araştırma ensitütüsüne yönelik sabotaj eylemi düzenledi. Araştırma merkezi içerisinde bulunan yerleşke ve depo olarak kullanılan bina tamamen yanarak kullanılamaz hale getirildi."

"15 Ağustos Diriliş Bayramı’nın ruhuyla, sömürgeciliğe sıkılan ilk kurşun gibi biz de düşmanın bulunduğu her alanda ilk kurşun rolünü oynayacağız" vurgusunda bulunulan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

'HAK ETTİKLERİ SONU YAŞATACAĞIZ!'

"Agitler'in, Çiyagerler'in ruhuyla, onların izinden yürüyerek sömürgeci, işbirlikçi ve ajan kesimden hesap soracağız. Bizler yeni dönemin Agitler'i ve Çiyagerler'iyiz. Bugün yaktığımız her ateşte intikâmımız daha da gürleşmektedir. 15 Ağustos 1984 yılında atılan ilk kurşun büyüdü, koskocaman bir ateş haline geldi. Bizler ilk kurşunun mirasçılarına 15 Ağustos selamıyız. Kürdistan topraklarını sömüren AKP-MHP faşist yapılanmasının iş birliğini yapanlara, halkımızın ve halkların değerlerine ihanet edenlere de hak ettikleri sonu yaşatacağız. Diriliş Bayramı’nın getirdiği coşku ile özgürlük ateşini her alanda yakmaya devam edeceğiz. Kendilerini aşırı güvende hissettikleri keyif mekanlarında ve turizm kentlerinde intikâm ateşimiz onları rahat bırakmayacaktır. Bu eylemimiz Kürdistan dağlarını yakan Türk devlet faşizmine misilleme olarak yapılmıştır."