YPS-JIN'den devlet güçleri ve işbirlikçilere karşı eylem

YPS-JIN Şehit Gulan Pılıng İntikâm Birimi, "Sömürgeciliğe ve ajan-işbirlikçiliğe karşı intikâm hamlesi" kapsamında Şırnak, Tekirdağ ve Aydın'da eylemler düzenledi.

Birim tarafından yapılan yazılı açıklamada, eylemlere ilişkin şu bilgiler verildi:
"Birim üyelerimiz 5 Temmuz günü Şırnak'ta konutların arkasında bulunan Trafik Şube Müdürlüğü alanı ve aynı alanda bulunan Emniyet Orman Hatırası Bölgesini ateşe vermiştir. Karakol etrafında başlayan yangın kısa sürede büyüyerek Trafik Şube Müdürlüğüne sıçramıştır. Yangın sonucu 1 sinyal bozucu jammer ve 1 jeneratör imha olurken, düşman askerlerinin yeraltı sığınakları büyük çapta zarar görmüştür.

İŞBİRLİKÇİLERİN İŞ YERİ VE YAZLIĞI YAKILDI

6 Temmuz günü akşam saatlerinde Aydın'ın Efeler ilçesi Kemer Mahallesi'nde bulunan faşist işbirlikçi olan Yasin A'ya ait iş yerine birimlerimizce sabotaj eylemi düzenlenmiştir. Gerçekleştirilen eylem sonucunda faşist şahsın iş yeri tamamen imha olmuştur.
Üyelerimiz 6 Temmuz günü Tekirdağ'da AKP'li faşistlere ait 2 yazlık eve dönük eylem düzenlenmiştir. Halkın sırtından geçinip günlerini gün eden AKP'li faşist şahıslara ait olan bu yazlık evler tamamen imha edilmiştir."

'KESİNTİSİZ EYLEMDEYİZ'

YPS-JIN Şehit Gulan Pılıng İntikâm Birimi, Heftanîn'deki işgalci saldırılara dikkat çekerek, "İşgal girişimine karşı hem Kürdistan hem de Türkiye metropollerinde kesintisiz eylem halinde olacağız. Heftanîn'de tarih yazan görkemli direniş ruhunu şehirlere taşırarak 'Ev der Heftanîn e' sloganıyla tarihi direnişi TC'nin yenilgisine dönüştüreceğiz. Kadınlar olarak geliştirdiğimiz öz savunma eylemleri ile intikâm almaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.