İki şüpheli kadın ölümü daha

Urfa ve Ağrı'da 2 kadın şüpheli şekilde yaşamını yitirmiş halde bulundu.

AKP-MHP iktidarının kadın düşmanı uygulama ve söylemleri devam ederken, iktidarı ve Türk yargısını arkasına alan erkeklerin cinayetleri de sürüyor.

URFA

Urfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Veysel Karani Mahallesi’nde yaşayan stajyer Avukat Berrin Akça, şüpheli bir şekilde yaşamını yitirdi. Yüksekten düştüğü iddia edilen Akça, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Akça'nın cenazesi, otopsi işlemleri için Urfa'daki Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

AĞRI

Ağrı’nın Diyadin ilçesine bağlı Davut köyünde yaşayan Fatma Altıntaş (65), şüpheli bir şekilde yaşamını yitirdi. 6 çocuk annesi Altıntaş’ın cansız bedenini fark eden çocukları, jandarmaya haber verdi. Köye gelen jandarma ve sağlık ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. Altıntaş’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Erzurum Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. 

SAMSUN

Samsun’un Bafra ilçesinde 29 Mayıs günü Faruk Yavuz, evli olduğu Kamile Yavuz’u uyuduğu sırada kesici aletle katletti. Kamile Yavuz, bugün Havza ilçesinin Aşçıoğlu Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

MERSİN

Bu arada İHD Mersin Şubesi Kadın Komisyonu Üyesi Zeynep Benli, kentte bir yıl içerisinde hak ihlaline uğrayan 50 kadının derneğe başvurduğunu açıkladı.