Jinên Tolhildêr, İstanbul’da uyuşturucu satıcılarını hedef aldı

Jinên Tolhildêr İnisiyatifi İstanbul’da uyuşturucu satıcılarını hedef alarak, bir depoyu el yapımı patlayıcılarla vurduklarını bildirdi.

Jinên Tolhildêr İnisiyatifi yaptığı yazılı açıklamada, “24 Temmuz Pazartesi günü akşam saatlerinde, İstanbul-Esenyurt’ta uyuşturucu satıcılarının bulunduğu ve genelde bu tür pis işlerin döndüğü depo gibi bir yer, birimlerimiz tarafından el yapımı patlayıcılarla vurulmuştur” dedi.

Açıklamada ayrıca “TC devleti uyuşturucu, fuhuş gibi gençleri kötü yollara sürükleyen, onları geleceklerinden edecek bu iğrençlikleri yok etmekle ilgilenmiyor, aksine bunların devam etmesine ve hatta artmasına olanak sağlıyor. Geçmişte gençlere ‘Siyasi yapılanmalardan ve örgütlenmelerden uzak durun’ diyerek gençlere uyuşturucu teklif ettiklerini biliyoruz. Artık bu ufak çaplı oyunları bırakmış fakat daha büyük oyunlarla gençleri bu bataklıklara itmeye devam ediyorlar. Genç arkadaşlarımız bu tür oyunlara gelmemeli, daha fazla örgütlenmeli ve birlikte mücadele etmeliyiz” ifadeleri yer aldı.