KBDH, Bebek'te lüks yatları imha etti

KBDH Aynur Yaşlı Milisleri, İstanbul Bebek’te iki lüks yatı imha etti.

KBDH Aynur Yaşlı Milisleri tarafından yapılan yazılı açıklamada, "14 Şubat 2021 günü 06:30 sularında İstanbul Beşiktaş Bebek sahilinde demirli iki lüks yat milislerimizce özel bir teknik kullanılarak imha edilmiştir" denildi.

'FAŞİST İKTİDARIN SONU GÖRÜNÜYOR!'

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Dağlarda gerilla, şehirlerde milis güçlerimizin görkemli eylemleri karşısında çaresiz kalan, yaşadığı Gare hezimeti ile fütursuzca halklara saldıran AKP-MHP faşist iktidarı için yolun sonu görünüyor.

AKP-MHP faşist iktidarının yanında duran hiç kimse farklı bir son hayali kurmasın. Açlık, yoksulluk, sömürgecilik çemberine aldıkları işçileri, kadınları, gençleri, Kürtleri, Alevileri ezen bu kan emici faşist kuşatmayı kıracağız. Huzur içerisinde saltanatlarını sürdüreceklerini zannedenler, lüks yatlarında uyuyabileceğini düşünenler bulundukları limandan demir alamayacaklar. Milis güçlerimiz her yerde faşist iktidarı, ortaklarını ve destekleyenleri hedef alacaktır.

'TECRİDİ KIRACAK, FAŞİZMİ YIKACAĞIZ!'

Devrimci seferberlik kapsamında artarak devam eden bu eylemlerimizle Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan üzerinde gelişen 15 Şubat Uluslararası Komplosuna 'Güneşimizi Karartamazsınız' eylemlerinin kararlılığından aldığımız güç ile karanlığı aydınlatan ateşten eylemler olarak komployu, tecridi, sömürgeciliği, sömürüyü, faşizmi tarihin çöplüğüne göndermeden durmayacağız.

Eylemimiz 2006 yılında Antalya’da bedenini ateşe vererek özgürlük çağrısı olan Aynur Yaşlı anısına gerçekleştirilmiştir. Bu özgürlük çağrısında kadınların birleşik direnişi ile cevap olacak; tecridi kıracağız, faşizmi yıkacağız!"