Uzman çavuş 10 yaşındaki çocuğa cinsel saldırıda bulundu

Şırnak’ta, 10 yaşındaki bir kız çocuğuna yönelik cinsel saldırı girişiminde bulunan uzman çavuş, halk tarafından yakalandı.

Şırnak kent merkezindeki  bir sitede dün akşam 10 yaşında bir kız çocuğuna kentte görev yapan bir uzman çavuş, cinsel saldırı girişiminde bulunuldu. Uzman çavuş, küçük çocuğun çığlıkları duyan halk tarafından yakalandı. Cinsel saldırı olayı, öğlen saatlerinde kent merkezinde toplanan bir grup tarafından protesto edildi.  

HDP Şırnak Milletvekili Nuran İmir, Twitter hesabından “Çocuklarımızın geleceğini tacizcilere bırakmayacağız Dün gece Şırnak Şaranlar sitesinde bir uzman çavuş 10 yaşındaki bir çocuğu taciz etmiştir Görgü tanıkları da yaşanan taciz olayını teyit etmiştir Yargı derhal gereğini yapmalıdır Olayın peşini asla bırakmayacağız” diye belirtti

HDP’li Hüseyin Kaçmaz ise şu paylaşımı yaptı:

“Dün gece Şırnak (...) 10  yaşındaki bir ÇOCUK uzman çavuşun tacizine maruz kalmıştır. Çocuk uyurken  sessiz olunur, istismar edilirken değil. Peşini bırakmayacak, sessiz kalmayacağız.”

Şırnak Barosu Başkanı Nuşirevan Elçi, de sanal medya hesabından şunları ifade etti:

Şırnak Baro Şırnak’ta 13 yaşındaki küçük kıza cinsel tacizde bulunan uzman çavuş A.A. İsimli şahsın eyleminin cezasız kalmaması için yönetim kurulu ve insan hakları merkezi üyesi meslektaşlarımız olayı takip etmektedirler.