YJA STAR Merkez Karargah Komutanlığı’ndan kutlama mesajı

YJA STAR Merkez Karargah Komutanlığı Gabar YJA STAR komuta ve savaşçılarına gönderdiği kutlama mesajında, "Deriyê Şikefta’da düşmana karşı gerçekleştirdiğiniz sabotaj eyleminizi YJA STAR Merkez Karargah Komutanlığı olarak kutluyoruz" dedi.

“Deriyê Şikefta’da düşmana karşı gerçekleştirdiğiniz sabotaj eyleminizi YJA STAR Merkez Karargah Komutanlığı olarak kutluyoruz” denilen mesajda şunlar belirtildi: “Öncelikle sizlerin şahsında tüm Botan gücümüzü Apocu ruh ile selamlıyoruz. HPG ve YJA STAR güçleri olarak yürütmekte olduğunuz Şehit Delal Amed ve Besta Şehitleri Devrimci Hamlesi ile yeni dönemin ruhuyla daha büyük başarılara adım atacağınıza olan inancımızla selamlıyoruz.

Taktik ve teknik ustalıkla, düşmanın başlatmış olduğu imha operasyonu karşısında büyük bir performans göstermiş olduğunuz Deriyê Şikefta’da düşmana karşı gerçekleştirdiğiniz sabotaj eyleminizi YJA STAR Merkez Karargah Komutanlığı olarak kutluyoruz. Özgürlüğe yürüyen kadının öncülüğünü yapan Delallerin ve en son Cudi’de verdiğimiz şehit yoldaşlarımızın anılarına bağlı kalarak, yeni dönemin gerillasının yaşam ve savaş çizgisini geliştirmede öncü rol oynayacağınızın inancındayız. Dönem görevlerini doğru bilince çıkarmış ve eyleme geçirmiş her Apocu militan karşısında tekniğin arkasına sığınmış tüm güçler yenilmeye mahkum kalacaktır. Bu, son dönemde göstermiş olduğunuz performansla somut olarak kanıtlanmıştır.

Bu temelde bir kez daha sizlerin şahsında tüm yoldaşları sevgi ve saygıyla selamlıyor, başarılarınızın devamını diliyoruz.”