İntikâm Birimi kontra faaliyetler yürüten şahsı cezalandırdı

Şehit Adıl Gite İntikâm Birimi, Mardin'de kontra faaliyetleri yürüten Halil Meşe'nin cezalandırıldığını duyurdu.

Şehit Adıl Gite İntikâm Birimi tarafından bugün yapılan yazılı açıklamada, "Türk devleti ile çalışan işbirlikçi, ajan ve kontralara yönelik eylemlerimizi artıracağız" dedi.

'KONTRA FAALİYETLERİ YÜRÜTEN ŞAHIS AĞIR YARALANDI'

Yazılı açıklama yapan İntikâm Birimi, Mardin'de düzenlediği eyleme ilişkin şunları ifade etti:
"Üyelerimiz 13 Şubat günü akşam saat 22:00’da Mardin Kızıltepe yolunda yıllardır işgalci Türk devleti ile çalışan, kontra faaliyetleri yürüten Halil Meşe (Akrep Xelil) kod adlı unsura yönelik eylem gerçekleştirdi. Birim üyelerimiz Halil Meşe adlı şahısı pusuya düşürerek ferdi silahlarla etkili bir şekilde vurduktan sonra işgalci Türk polisleri olay yerine takviye gönderdi, bir süre yaşanan çatışmaların ardından Halil Meşe adlı unsur ağır yaralandı. İşgalci düşman güçleri ambulanslarla yaralılarını hastaneye kaldırırken birim üyelerimiz sağlam bir şekilde güvenli alanlarına ulaştı.

'ARTIK UYARI YOK, CEZA VAR'

Halil Meşe, yıllardır Nusaybin ve bölgede kontralık faaliyeti yürüten, halkımıza çokça zarar veren bir kontradır. Kontra ve ajanlık faaliyeti yürüten, düşmanla iş birliği yapan şahısları bir daha uyarmayacağımızı daha önce belirtmiştik. Sıra, yıllardır kontra faaliyeti yürüten Halil Meşe’ye gerçekleştirdiğimiz gibi intikâm eylemlerimizle bu unsurları cezalandırmaktadır. İşgalci Türk devleti ile çalışan işbirlikçiler, ajan ve kontra faaliyeti yürüten unsurlar artık uyarılarla değil, intikâm eylemlerimizle karşılaşacaklar. Yurtsever Kürdistan halkımıza, toplumumuza zarar veren, Kürt katili Türk devleti ile çalışan işbirlikçi, ajan ve kontralara yönelik eylemlerimizi arttırarak devam ettireceğimizin sözünü veriyoruz."