İntikâm Biriminden Van'da eylemler

Şehit Eriş Zozan İntikâm Birimi, Mart ayının ilk haftasında Van'da işbirlikçilere dönük eylemler düzenledi.

Şehit Eriş Zozan İntikâm Birimi tarafından bugün yapılan yazılı açıklamada, "Faşist AKP işbirlikçilerine yol yakınken bu yoldan dönün diyoruz. Her geçen gün yapmaya çalıştığınız kirli politika elbet bir gün sizi boğacaktır" denildi.

EYLEMLER

İntikâm Birimi, son günlerde düzenlediği eylemlere ilişkin şu bilgileri verdi:
2 Mart günü birimlerimiz tarafından Van İpekyolu Bostaniçi Mahallesi'ndeki Kıratlı Sokak'ta Şahin Dinli adlı faşistin aracı yakılmıştır.
Birimlerimiz tarafından kirli  propaganda amaçlı araçlarına bayrak asan Esenler, Düzyol, Bostaniçi, Gündoğdu, Yenimahalle durak araçlarının plakaları alınmıştır. Bu yanlıştan dönmezlerse sert şekilde müdahale edilecek. Düşmanın özel savaşına destek ve alet olan herkes açık bir şekilde hedefimizdir.
4 Mart'ta Van Yenimahalle durak başkanı halkımıza kirli propaganda yaparak kaygı yaratmaya çalışmış, AKP ile iş birliği yapmıştır. Nadir Daday adındaki bu kişinin evine eylem düzenlenmiş, evde ciddi hasar oluşmuştur.
Aynı gün içerisinde Fahrettin Daday adlı faşistin aracı da birimlerimiz tarafından yakılmıştır.
6 Mart'ta düşmanla özel operasyonlara çıkan Bedel Dayan adındaki kontra kişinin evine birimlerimiz tarafında el yapımı patlayıcı ve yanıcı madde ile eylem düzenlenmiştir."