Şehit Andok Zagros İntikam Birimi’nden Van’da bir dizi eylem

Şehit Andok Zagros İntikam Birimi, Van’ın Xaçort Mahallesi’nde 28-29 Nisan tarihlerinde bir dizi eylem gerçekleştirdiğini açıkladı.

Yazılı bir açıklama yapan Şehit Andok Zagros İntikam Birimi 28-29 Nisan tarihlerinde bir dizi eylem yaptığını belirtti.

“Van’ın Xaçort Mahallesi’nin, Bayırlı sokağında 28-29 Nisan’da iki eylem gerçekleştirilmiştir” denilen açıklamada şunlar belirtildi: “Gerçekleştirilen eylemlerde devriye gezen bir düşman aracı, hedef alınmış ve havai fişeklerle vurulmuştur. Eylemde iki işgalci Türk polisi yaralanmıştır.

Kürt gençliğini yozlaştırarak, bataklığın içine çekmeye çalışan, uyuşturucu satıcılarına yönelik ses bombalı eylem gerçekleştirilmiştir.

TECRİT VE İŞGAL SALDIRILARI PROTESTO EDİLDİ

TC’nin Önder Apo üzerinde geliştirdiği tecrit ve Metina, Zap, Avaşin alanlarına yönelik işgal saldırıları, bire bir Kürt halkını hedef almaktadır.

Bizler yurtsever gençlik olarak, gerçekleştirilen saldırı ve tecride yönelik, Kürdistan’daki işgalcilere, işgalcilerin yandaşlığını yaparak Kürt gençlerini yozlaştırmayı hedef alan her kişiye yönelik eylemlerimize aralıksız bir şekilde devam edeceğiz.

Şu çok iyi bilinmelidir ki gerillanın Kürdistan dağlarında ortaya koyduğu Zafer Direnişi, şehirlere taşırılacak, işgalciler ve yandaşları ülkemizden çıkarılacaktır. Zafere kadar soluksuz direnişimiz devam edecektir.”