Şenyaşarlar'ın direnişi sürüyor: Katledenler ortalıkta geziyor

Direnişini sürdüren Emine Şenyaşar, "Ailemi toprağa gömdüler. Bize zulmediyorlar. Katledenler ortalıkta geziyor" dedi.

AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının katliamında eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırıda yaralanan oğlu Ferit Şenyaşar’ın Urfa'daki adliye önünde başlattığı “Adalet Nöbeti” 130’uncu gününde. Aile her gün olduğu gibi sabah erken saatlerinde evlerinden çıkarak adliyenin yolunu tuttu.

 'BİZE ZULMEDİYORLAR'

Nöbete başlayan Emine Şenyaşar, yaşadıklarının zulüm olduğunu, savcıyla görüşemedikleri gibi adliye binasına da alınmadıklarını söyledi. Cezaevindeki oğlunun durumuna dikkat çeken Şenyaşar, "Ben oğlumun bırakılmasını istiyorum. Ailemi toprağa gömdüler. En azından oğlumu bıraksınlar. Sürekli bizi gözaltına alarak bize zulmediyorlar. Oğlum tek kişilik bir odada tutuluyor. Bu nasıl bir adalet! Ailemi katledenler ortalıkta geziyor. Çocuklarımın suçsuz olduğunu Cumhurbaşkanı da biliyor. Bize bir çözüm bulsunlar, biz de evimize gidelim. Hastane kayıtlarımızı ortaya çıkarsınlar" dedi.

 Ailenin sanal medya hesabı üzerinden İstanbul merkezli Halkların Köprüsü Derneği'nin destek ziyareti görüntüsü paylaşıldı.