HDP'li vekillerden Antep İl Örgütü'ne ziyaret

HDP heyeti, siyasi soykırım operasyonlarına uğrayan Antep İl Örgütü'nü ziyaret etti.

HDP'ye dönük siyasi soykırım operasyonları kapsamında 14 Temmuz’da İl Eşbaşkanı ile yöneticilerin gözaltına alınıp tutuklandığı Antep İl Örgütü, milletvekillerinden oluşan bir heyet tarafından ziyaret edildi. Heyette, eş genel başkan yardımcıları Alican Önlü, Tülay Hatimoğulları, milletvekilleri Fatma Kurtulan, Remziye Tosun, Mahmut Toğrul, İmam Taşçıer, bileşen partileri ile sendika ve STK’lerin temsilcileri yer aldı.

ŞEHİTLER ANILDI, DEVRİM SELAMLANDI

İl ve ilçe yöneticilerimizin de katıldığı toplantıda konuşan Mahmut Toğrul, Antep'teki siyasi soykırım uygulamalarını kınadı.
Suruç'ta katledilenleri anan Toğrul, "DAİŞ çetelerine karşı mücadeleyle inşa edilen Rojava Devrimi'ni de buradan selamlıyoruz” diye konuştu.

'HDP MİLYONLARIN PARTİSİDİR'

Tülay Hatimoğulları da HDP’ye yönelik saldırılara işaret ederek, “HDP bir binadan ibaret değildir, HDP halktır. 6 milyon insanın oyunu almış, 82 milyon insana hitap eden ve oylarına talip olan bir partidir. İşte bu sebeple HDP’yi bitirmeyi hedefleyenler bilmelidir ki, HDP bu tarz operasyonlarla bitmez” diye konuştu.