Mızraklı'nın ailesine ziyaret

DTK, HDK, DBP ve HDP heyeti, 9 yıl hapis cezası verilen Amed Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Selçuk Mızraklı’nın ailesini ziyaret etti.

DTK, HDK, DBP, HDP eş başkanları, 9 yıl 4 ay hapis cezası verilen Amed Büyükşehir Belediyesi (DBB) Eşbakaşkanı Selçuk Mızraklı’nın ailesini ziyaret etti. Heyet, Mızraklı’nın eşi Zeynep Mızraklı tarafından karşılandı.
Ziyaretçi heyette şu isimler yer aldı:
"Demokratik Toplum Kongresi (DTK) eşbaşkanları Leyla Güven ve Berdan Öztürk, Halkların Demokratik Kongresi (HDK) eş sözcüleri İdil Uğurlu ve Sedat Şenoğlu, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Saliha Aydeniz ve Keskin Bayındır, Halkların Demokratik Partisi eş genel başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar."
Heyet, Mızraklı’nın eşi Zeynep Mızraklı tarafından karşılandı.

'MÜCADELEYİ BÜYÜTEREK ÖZGÜRLÜĞÜ SAĞLAYACAĞIZ'

DTK Eşbaşkanı Leyla Güven, "Kayyum politikası veya başkanımıza verilen cezanın çok bir anlamı yok bizim açımızdan. Bunların ortadan kalkması için mücadelemizi yükseltmemiz gerekiyor” dedi.
HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ise "Bu devran böyle gitmez. En kısa zamanda hem Selçuk Başkan'ın hem de onun gibi cezaevlerinde rehin tutulan bütün arkadaşlarımızın özgürlüğüne kavuşacağını biliyoruz” diye konuştu.