Şêrawa’da 4 çete öldürüldü

Efrîn Kurtuluş Güçleri’nin, Şêrawa ilçesinde işgalcilere yönelik düzenlediği eylemde toplam işgalci Türk devletine bağlı toplam 4 çetenin öldürüldüğünü açıklandı.

Yazılı bir açıklama yapan Efrîn Kurtuluş Güçleri, işgalci Türk ordusu ve çetelerine yönelik eylemleri kapsamında, Şêrawa ilçesinde düzenlenen iki farklı eylemde, 4 çetenin öldürüldüğünü, 7 çetenin de yaralandığını belirtti.

Açıklama şöyle:

“Efrin ve çevresini işgal eden işgalci Türk devleti ve güdümündeki terörist gruplarına yönelik savaşçılarımızın eylemleri devam etmektedir. Gerçekleştirilen eylemler çerçevesinde;

6 Nisan tarihinde işgalci Türk devleti ve güdümündeki terörist gruplarına ait, Efrin’in Şêrawa ilçesine bağlı Cilbirê köyünde sivillerin evlerini ve okulu yıkmaya çalışan iş makinalarından biri savaşçılarımız tarafından hedef alınmıştır. Etkili bir şekilde vurulan iş makinası kullanılamaz hale getirilirken içerisinde bulunan 1 terörist öldürülmüştür.

Aynı alanda Firqet El Sultan Murad terörist grubuna ait bir noktaya yönelik savaşçılarımız eylem düzenlemiştir. Gerçekleştirilen eylem sonucunda 3 terörist öldürülürken 7 terörist de yaralanmıştır.”