‘DAİŞ gibi yenilecekler’

Eyn Îsa cephesindeki QSD savaşçıları, topraklarına saldıran DAİŞ'in yenildiği gibi işgal girişiminde bulunacak Türk devletinin yenileceğini söyledi.

İşgalci Türk devletinin 2019’dan beri bölgeye saldırılarını durdurmadığını belirten Eyn Îsa cephesindeki savaşçılar, her koşulda ve her türlü saldırıya karşı hazır olduklarını belirtti.


Eyn Îsa cephesindeki QSD savaşçılarından Mazlum, Zinar ve Alan, ANF’ye konuştu.

SALDIRILARA KARŞI HAZIRIZ

Mazlum Girê Spî: Türk devletinin saldırıları zaten her zaman vardı, hiç durmadı. Şimdi yine karadan işgal saldırısıyla tehdit ediyor. Biz QSD savaşçıları olarak her türlü saldırıya karşı hazırız. Biz 2014’ten 2019’a kadar DAİŞ ile mücadele ettik ve yendik. Türk devletini de DAİŞ gibi yeneceğiz.

HALKIMIZA SÖZ VERİYORUZ

Zinar Girê Spî: Türk devleti her seferinde saldıracağını söylüyor. QSD savaşçıları olara Eyn Îsa cephesinde karşılık vermeye hazırız. Türk devleti, daha önceki işgal saldırıları gibi olacağını sanıyor. Halkımıza şu sözü veriyoruz; Biz DAİŞ çetesini nasıl yendiysek TC’yi de yeneceğiz.

BU SEFER FARKLI OLACAK

Alan Girê Spî: Türk devleti yıllardır topraklarımıza saldırıyor. Belki bazı yerleri işgal etti. Bu son günlerde işgal tehditlerini tekrarlıyor. İşgalini yayma peşinde. İki haftadır saldırılarını yoğunlaştırdı. Bu sabah bile Eyn Îsa’ya obüsler atıldı. Herkes şunu iyi bilsin; bu sefer çok farklı olacak. Bu topraklar DAİŞ’e olduğu gibi Türk devletine de mezar olacak.