YPS'den İzmir ve Muğla'da eylemler

YPS Şehit Soro Amed Misilleme Timleri, İzmir ve Muğla'da bekçi ve işbirlikçilere yönelik eylemler düzenledi.

YPS Şehit Soro Amed Misilleme Timleri  ‘Sömürgecilere ve ajan-işbirlikçilere yönelik intikam hamlesi’ kapsamında AKP-MHP iktidarının bekçi ve işbirlikçilerine yönelik eylemler gerekleştirdi.

Açıklamada, "15 Ekim günü gece 2:30’da İzmir’in Buca ilçesine bağlı Beyaz Evlerde fasist AKP-MHP faşist rejiminin paramiliter güçleri olan bekçilere yönelik eylem gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen eylem sonucunda  2 bekçi ağır yaralandı" denildi.

Misilleme Timleri, 16 Ekim günü Muğla'da AKP ve MHP işbirlikçisi faşistlere ait mobilya atölyesi ve konaklama tesislerine de eylemler ggerçekleştirdi.

YPS Şehit Soro Amed Misilleme Timleri açıklamasında şu hususlara da dikkat çekildi:

"Faşizm ile yaşanmaz, ancak direnilir. Zirveleşen AKP-MHP rejimi faşizmine dur demenin ve faşizme karşı mücadele etmenin tek yolu da ona karşı direnmektir. AKP-MHP faşiminin Hitler özentisi paramiliter çeteleri topluma her yönden saldırarak boğmaya çalışmaktadır. Biz öz savunma güçleri olarak AKP-MHP faşizminin toplum düşmanı çeteler ile oluşturduğu “Bekçi” adını verdikleri bu paramiliter, toplum düşmanı güçlere karşı her yerde eylemler gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Faşist zihniyetin tüm oluşumları ve destekçilerine yönelik her an her yerde eylemler gerçekleştirerek intikam sözümüzü yerine getirmeye devam edeceğiz."