FCDK KAWA’dan Düsseldorf merkezi mitingine çağrı

FCDK-KAWA, işgal saldırılarına karşı Almanya’nın Düsseldorf kentinde yapılacak merkezi yürüyüşe güçlü katılım çağrısı yaptı.

FCDK KAWA, Türk devletinin KDP işbirliğiyle Kürdistan’a yönelik işgal saldırılarına karşı durmak amacıyla Almanya, Belçika ve Hollanda’dan Kürdistanlılar ve dostlarının katılımıyla 30 Nisan günü Kuzey Ren Vestfalya’nın başkenti Düsseldorf’da merkezi bir yürüyüş organize ediyor. Organizasyon, yaptığı açıklamayla yürüyüşe güçlü katılım çağrısında bulundu.

FCDK-KAWA şu açıklamayla direnişe çağırdı:  

“Faşist TC devletinin işbirlikçi KDP ile birlikte Zap, Avaşîn ve Metîna alanlarına yapmış olduğu saldırıları sert bir dille kınıyoruz.

Faşist ve ihanetçi düşmanların teknolojik ve kimyasal saldırılarını boşa çıkaran, direniş destanlarıyla tarihi yeniden yazan, düşmana geçit vermeyen, darbe üstüne darbe vuran gerillaları en içten duygularımızla selamlıyor, bu görkemli direnişte fedai ruhla şehadete ulaşan şehitlerin anısı önünde saygıyla eğiliyoruz.

KÜRT HALKI İHANETİN VE İŞBİRLİĞİN HESABINI SORACAK

KDP şunu bilmelidir ki; Kürt halkı, hiçbir zaman ihanetçileri unutmayacak, yıllar geçse de ihanetin ve işbirlikçiliğin hesabını soracaktır. Kürt Özgürlük Hareketi için canlarını feda eden yiğitlerin kanlarını yerde bırakmayacaktır.

DİRENİŞ ATEŞİNİ YÜKSELTMEYE!

Almanya’da yaşayan tüm Kürt halkını ve dostlarını 30 Nisan'da Düsseldorf şehrinde yapılacak olan merkezi mitinge güçlü katılım sağlayarak, Kürdistan özgürlük dağlarında yakılan direniş ateşini yükseltmeye çağırıyoruz.