Polis ev bastı, hamile kadını tekmeledi! 

Batman'da bir evi basan Türk polisi, hamile kadın ile yaşlı bir kadını darp etti. Hamile kadının karnının tekmelendiği bildirildi. 

Mezopotamya Ajansı'nın haberine göre Batman'ın Korik Mahallesi'nde ikamet eden ve Siirt'te çobanlık yaparak geçimini sağlayan İlyas Çetinkaya'nın evine 13 Nisan Cuma günü sabaha doğru özel harekat polisleri ve terörle mücadele ekipleri baskın düzenlendi. Sabah namazı için uyanık olan Çetinkaya’nın annesi Besna Çetinkaya (65) kapıyı açmaya çalıştığı halde kapı kırıldı. Anne Çetinkaya, uzun namlulu silahlar doğrultarak yere yatırıldı ve darp edildi. Ev baskınında beş aylık hamile eş Aslıhan Çetinkaya da (23) ise durumunu anlatmasına rağmen polislerce darp edildi. 

'HİÇBİRİNİN YÜZÜ GÖRÜNMÜYORDU'

Anne Çetinkaya, "Polisler sürekli oğlun nerede, oğlunun silahı nerede gibi şeyler sordular. Oğlum çobanlık yapıyor. Neden oğlumu soruyorsunuz? Oğlum burada değil, evde çocuklar var dememe rağmen her tarafı dağıttılar. İki torunum korkudan battaniyenin altına gizlendi. Battaniyeyi görünce de 'burada ne var' diye sordular. Çocuklarımız var dedik, yine de dinlemediler. Hiçbirinin yüzü görünmüyordu. Hepsinden şikayetçiyim" diye konuştu. 

DARP RAPORU ALDI

Aslıhan Çetinkaya da ise "Sırtıma ve karnıma tekmeler aldım. Vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar oluştu. Darp raporu aldım. Beş aylık hamile idim ve çocuğumu kaybedebilirdim. Evde iki çocuk daha vardı ve onlar da yaşananlardan dolayı çok korktular" dedi.