Şenyaşar Ailesi: Vicdan sahibi herkesi buraya davet ediyoruz

Direnişini sürdüren Emine ve oğlu Ferit Şenyaşar, “Umudumuzu yitirmeyeceğiz” mesajını verdi, dayanışmaya çağırdı.

AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın korumaları ve yakınlarının katliamında eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırıda yaralanan oğlu Ferit Şenyaşar’ın, adalet nöbeti 71'inci gününde devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde adliye önüne gelen aile, “Sadece tarafsız adalet istiyoruz”, “Adaletin sağlandığı gün ile uyanmak istiyoruz” ve “Adalet illaki adalet” yazılı dövizler ile saldırılarda tahrip edilen ambulansın fotoğraflarını yere bırakarak eylemlerini başlattı. Aile, her gün olduğu gibi adliyeye uğrayan avukat ve halka saldırı ve dava dosyası ile ilgili bilgi aktardı.

'SESİMİZE SES KATIN'

Ferit Şenyaşar, "Adalet istemeye devam edeceğiz. Adliye önünde sıcak havaya rağmen adalet istiyoruz.  Yaşadıklarımız bir dramdır. Vicdanı olan bütün insanların sesimize ses katmasını istiyoruz. Suruç Devlet Hastanesi'nde 3 insanımız herkesin gözleri önünde katledilmiştir. Katiller ortaya çıkarılana kadar biz adalet istemeye devam edeceğiz. Adalete olan umudumuzu yitirmeyeceğiz. Şimdi adalet olmasa da biz umutsuzluğa kapılmayacağız. Dayanışma için vicdan sahibi olan herkesi buraya davet ediyoruz” dedi.
Aile, sanal medya hesaplarından ise şu mesajı paylaştı: “Unutulmasın diye değil... ‘Bilinsin ve Hukuk Devleti gereğini yerine getirsin' diye adliye önündeyiz. ADALET yukarıdaki tabelâdan ibaret olmasın. Bu insanlık dramı bitsin artık...”