2’si çetebaşı 5 çete öldürüldü

QSD Basın Merkezi, 2’si çetebaşı 5 çetenin öldürüldüğünü açıkladı.

QSD Basın Merkezi, Onur Direnişi’nin 24 saatlik bilançosunu açıkladı. Açıklamada, işgalci Türk devleti ve çetelerinin saldırılarına devam ettiği, saldırılara verilen karşılıklarda ise 2’si çetebaşı 5 çetenin öldürüldüğü duyuruldu.
QSD'nin açıklaması şöyle:
“İşgalci ordu bölge genelinde işgal harekatlarını sürdürmüştür. Birçok alana yoğun top atışları yapılmış ve insansız hava araçları (İHA) bölgede keşif faaliyetleri yürütmüştür.

TIL TEMIR
İşgalci ordu, Erîşa ve Til Mihemed köylerinde, İHA’ların desteğiyle güçlerimize ait mevzilere ve bölgeye saldırılarda bulunmuştur.

EYN ÎSA
İşgalci ordu, Qiz Alî köyünü yoğun bir şekilde bombalamıştır. İşgalciler Kefîfa ve Sarûnç köylerindeki güçlerimize ait noktalara ve sivil yerleşim yerlerine saldırmıştır. Çete gruplarının saldırılarına karşılık verilmesiyle bölgede şiddetli çatışmalar yaşanmıştır. Öte yandan işgalcilerin top atışlarından dolayı sivil yerleşim yerlerinde maddi hasar oluşmuştur.
Eyn İsa bölgesindeki çatışmalarda Sultan Murad çetelerinin 2 çetebaşı olmak üzere 5 çete öldürülmüş, çok sayıda çete de yaralanmıştır.
İşgalci ordunun saldırılarında 3 arkadaşımız şehit düşmüştür.”