HBDH’den Gazi Mahallesi’nde baz istasyonuna sabotaj

HBDH Emrah Yıldızer Milisleri, İstanbul Gazi Mahallesi’nde bir mobil baz istasyonuna sabotaj eylemi düzenleyerek imha etti.

Yazılı bir açıklama yapan HBDH Emrah Yıldızer Milisleri, “14 Temmuz 2021 günü İstanbul Gazi Mahallesi Son Durak’ta bulunan mobil baz istasyonuna milis güçlerimizce sabotaj eylemi gerçekleştirilmiştir. Eylem sonrası baz istasyonu yanarak imha olmuştur” dedi.

Açıklamada ayrıca şunlar belirtildi: “Devletin katliam, çeteleştirme, ajanlaştırma, uyuşturucu temini ile devrimci değerlere her gün özel olarak saldırdığı Gazi Mahallesi devrimcilerin, yurtseverlerin direniş kalesidir. 40 yıl önce Amed zindanında nasıl ki her türlü zulme ve işkenceye karşı devrimcilerin cevabı direniş olduysa, 14 Temmuz Ölüm Orucu Direnişi ile faşist abluka dağıtıldıysa, bir 14 Temmuz’un yıldönümünde daha ilan ediyoruz ki, Gazi’de de kazanan direniş ve birleşik devrim olacak.

Gazi halkını, gençlerini bu çürümüş, çökmekte olan faşizme karşı devrimci seferberlik hamlemize davet ediyoruz. Faşizmin anladığı dil eylemin dilidir.

Eylemimiz Emrah Yıldızer (Dewran Gilidax) milisleri olarak 14 Temmuz direnişçilerin anısına gerçekleştirilmiştir.”