KCDK-E: Doğuş ve Demirci’nin kazanması için çalışmalıyız

KCDK-E: Britanya’da 12 Aralık’ta yapılacak esçimlerde Kürt adaylar İbrahim Doğuş ve Feryal Demirci’nin Britanya Parlamentosu’na halkımızın ve halkların milletvekili olarak seçilmesini destekliyoruz ve yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz.

Yaptığı yazılı açıklama ile Britanya’da yapılacak genel seçimlerde iki Kürt adayın milletvekili olduğunu ve desteklediklerini belirten KCDK-E şunları kaydetti: “12 Aralık’ta gerçekleşecek İngiltere genel seçimlerinde Kürt halkı ve dostları için milletvekili adayı olan Kürt siyasetçi İbrahim Doğuş İşçi Partisi’nden aday.

Bir yıldır Londra'nın Lambeth Belediye başkanlığını yürüten Kürt siyasetçi İbrahim Doğuş, İşçi Partisi'den West Bromwich East seçim bölgesinden milletvekili adayı oldu.

Kürt ve Kürt halkının dostu olan milletvekili adayı İbrahim Doğuş’u destekleyerek, yapacağı seçim çalışmalarına aktif katılım sağlamalıyız. İbrahim Doğuş için yapacağımız çalışma kendisinin milletvekili olarak seçilmesine büyük katkı sunacaktır.

İbrahim Doğuş West Bromwich bölgesinde seçim çalışmalarına katılıyor. West Bromwich bölgesinde yaşayan Kürdistanlıları, aydınları, demokratları ve tüm dostları seferber etmeliyiz.

İbrahim Doğuş ve yine Enfield North bölgesinde Feryal Demirci’nin Kürdistan halkı ve dostları için faydalı çalışmalar yapabileceklerine inanıyor, halkımızın sesi olacaklarına inanıyoruz.

KCDK-E olarak Kürt adaylar İbrahim Doğuş ve Feryal Demirci’nin Britanya Parlamentosu’na halkımızın ve halkların milletvekili olarak seçilmesini destekliyoruz ve yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz.”